Vuodesta 1990

Ohjelmat

Miksi Levin Huskypuiston ohjelmat?

Haluamme luoda eläimille ja ihmisille kohtaamispaikan ja kokemuksen, jossa villi luonto ja nykypäivän ihminen saavat kohdata toisensa turvallisesti puistossamme eläinten omaa luonnollista elämäntapaa kunnioittaen Lapin erämaan laidalla. Valjakkoreittimme kulkevat Lapin luonnossa Suomen suurimpien erämaa-alueiden laidoilla.  

Varaa aina ohjelmasi etukäteen!

 

Yhteystiedot

Talvimetsän Huskyretki 2km

 

Vauhdikas koko perheen rekiretki talvisen metsän halki järven jäälle. Isoon rekeen sopii kyytiin vaikka koko perhe, opas huolehtii ajamisesta. Kyydityksen jälkeen tutustutaan Huskypuiston elämään ja asukkaisiin oppaan johdolla, tavataan aidot siperianhuskyt, iloiset seurapystykorvat, porot ja elokuvaeläimet mm. elokuvasudet ja temppuja tekevät punaketut ja naalit. Kuumat juomat ja makkarat nautitaan tulilla perinteisessä Lapin kodassa. Ne sisältyvät hintaan.

Kuljetus Levin Huskypuistoon ei kuulu hintaan.
 

Ohjelman kesto noin 1-1,5 h.

 
Hinta: Aikuiset 55 €, lapset 32 € (2-11v).
 
(Jouluhinnastot, aikuiset 59 €, lapset 36 €)

Huskyexpress Munajärvellä 4km

 

Koe vauhdin hurma Huskyvaljakon kiitäessä Munajärven jäällä! Oppaan ajaessa on mahdollista ihailla ja kuvata talvista järvimaisemaa. Rekiretken jälkeen tutustuaan Huskypuistoon oppaan johdolla. Kyydityksen jälkeen tutustutaan Huskypuiston elämään ja asukkaisiin oppaan johdolla, tavataan aidot siperianhuskyt, iloiset seurapystykorvat, porot ja elokuvaeläimet mm. elokuvasudet ja temppuja tekevät punaketut ja naalit. Kuumat juomat ja makkarat nautitaan tulilla perinteisessä Lapin kodassa. Ne sisältyvät hintaan.

Kuljetus Levin Huskypuistoon ei kuulu hintaan.

Ohjelman kesto n. 1,5h.

 
Hinta: Aikuiset 74 €, lapset 42 € (2-11v).
 
(Jouluhinnastot, aikuiset 79 €, lapset 46 €.)

Kotisivujen kautta tehtävät internetvaraukset ovat rajoitetusti saatavilla, otamme myös varauksia vastaan puhelimitse sekä sähköpostilla. Ohjelmia on saatavilla päivittäin, varaathan ohjelmasi etukäteen, kiitos!

Arktiset ajopelit - Porot ja huskyt

 

Koe perinteiset pohjoiset menopelit, porot ja siperianhuskyt, yhdellä kertaa! Koiravaljakolla tehdään 2km riehakas rekiretki ja pororeellä 1km poropyrähdys metsä- ja järvimaisemissa. Oppaidemme johdolla tutustutaan poronhoidon perinteeseen ja Huskypuiston elämään. Retkellä koko perhe tapaa aidot siperianhuskyt, iloiset seurapystykorvat,  porot ja elokuvaeläimet mm. elokuvasudet ja temppuja tekevät punaketut ja naalit. Tarjoilut tulilla perinteisessä Lapin kodassa sisältyvät retken hintaan. Ohjelma toteutetaan tilauksesta ryhmille.

Ohjelman kesto n. 2,5 h.

Hinta: Aikuiset 89 €, lapset 56 € (2-11v). 

Perhelippu 294 € (2aikuista + 2-3 lasta). 

 

Opastettu kierros Levin Huskypuistossa

 

Tutustutaan oppaan johdolla koiravaljakkoperinteisiin ja Huskypuiston elämään ja asukkaisiin. Puistokierroksella koko perhe pääsee tapaamaan aidot siperianhuskyt, elokuvasudet, porot, iloiset seurapystykorvat, temppuja tekevät ketut.

Kuljetus Levin Huskypuistoon ei kuulu hintaan.

Ohjelman kesto n. 30min-1h.

Kesähinta (kesä-marraskuu): Aikuiset 16 €, lapset 8 € (2-11v)
Talvihinta (joulu-huhtikuu): Aikuiset 18 €, lapset 9 € (2-11v)

Susisafari

 

Hämärän tullen, Suden hetkellä, valjastetaan voimakkaat koirasudet ja lähdetään valjakolla hiljaiseen metsään kokemaan talvisen Lapin luonnon mystiikkaa. Ohjelma toteutetaan hämärän aikaan tammikuun puolivälistä eteenpäin, reitin pituus n.12-13 km. Lopuksi kodassa tulen ääressä makkarat ja kuumat juomat. Opastettu puistokierros sisältyy hintaan. Ohjelma toteutetaan tilauksesta ja se sopii erinomaisesti merkkipäivän kunniaksi tai esim. eksoottisempaa elämystä etsivälle pariskunnalle.

Kuljetus Levin Huskypuistoon ei kuulu hintaan.
 
Hinta: Aikuiset 180 €, lapset 92 € (2-11v). 

HuskyExpress tilauspalvelu

 

Tilaa koiravaljakko oppaineen haluamaasi paikkaan! Unohtumaton erikoiskuljetus esimerkiksi päivänsankarille tai hääparille. Ohjelma toteutetaan olosuhteet huomioiden aina kyydityspalveluna, kokeneen oppaan ajamana.

Kuljetus Levin Huskypuistoon ei kuulu hintaan.
 
Tilauspalvelu, hinnoittelu tapauskohtaisesti – hintaan vaikuttaa ohjelman kesto, reitin pituus ja ohjelmapaikan etäisyys Huskypuistolta.
 
 
Pyydä tarjous!
Hämärän tullen, Suden hetkellä, valjastetaan voimakkaat koirasudet ja lähdetään valjakolla hiljaiseen metsään kokemaan talvisen Lapin luonnon mystiikkaa. Retkellä pysähdytään nuotiotulille kuulostelemaan erämaan ääniä ja luonnon elämää. Ohjelma toteutetaan hämärän aikaan tammikuun puolivälistä eteenpäin, reitin pituus n.10km. Ohjelma toteutetaan tilauksesta ja se sopii erinomaisesti merkkipäivän kunniaksi tai esim. eksoottisempaa elämystä etsivälle pariskunnalle.

Yhteystietomme

Levin Huskypuisto

Inarintie 263, 99140 Köngäs
Tiedustelut ja varaukset
puh. 040 5706572 tai e-mail: [email protected]
Laskutus ja muut asiat: [email protected]  
    Levin Husky Park sijaitsee 11km Levikeskuksesta. 
Navigaattoriin osoite: INARINTIE 263, KITTILÄ/KÖNGÄS