Vuodesta 1990
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Voiko puistoon tulla ilman varausta?

Ohjelma tulee varata aina ennakkoon ja puistossa liikutaan ainoastaan oppaan seurassa.

 

Kuinka teen varauksen?

Varauksen teet kätevimmin kotisivujemme kautta verkkokaupassa tai sähköpostilla [email protected] Työskentelemme päivisin asiakkaiden ja eläinten parissa, joten tiedustelut puhelimitse klo 16 jälkeen ja sähköposteihin pyrimme vastaamaan iltaan mennessä. Suosittuina loma-aikoina kuten jouluna sekä hiihtolomilla suosittelemme tekemään varauksen ajoissa.

 

Mitkä ovat peruutusehdot?

Verkkokaupassa ja sähköpostilla tehdyt varaukset tulee peruuttaa vähintään kolme (3) päivää ennen varauksen ajankohtaa sekä ryhmävaraukset tulee peruuttaa vähintään (1) viikko ennen varauksen ajankohtaa. Peruutus tulee tehdä kirjallisena sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Sähköpostissa tulee mainita etu- ja sukunimi, jolla varaus on tehty, varattu ohjelma, päivämäärä sekä tilinumero johon palautus tehdään. Perimme 5e peruutus- ja toimistokuluja varauksen kokonaissummasta.

 

Voiko rekeä ajaa itse?

Tarjoamme ainoastaan kyyditysohjelmia. Rekeä ajavat ainoastaan puiston oppaat. Itseajon mahdollisuutta ei ole.

 

Kuinka monta henkilöä mahtuu samaan rekeen?

Rekeen mahtuu enintään 4 hengen perhe, 2 aikuista ja 2 lasta tai 3 aikuista. Reessä istutaan ainoastaan oman seurueen kanssa.

 

Voiko puistossa liikkua pyörätuolilla?

Koko puiston alueella voi liikkua pyörätuolilla lumettomaan aikaan. Lumitilanne voi rajoittaa liikkumista puiston alueella, tämä ei kuitenkaan estä husky ajelulle osallistumista tai kammissa oleskelua.

 

Saako puistossa valokuvata?

Puistossa valokuvaaminen on sallittu yksityiseen käyttöön. Kuvien käyttö ilman lupaa markkinointitarkoituksessa on ehdottomasti kielletty.

 

Saako eläimiin koskea?

Siperianhuskyt asustavat tarhoissa ja työskentelevät talvisin päivittäin valjakoissa. Osaa koirista saa rapsutella tarhan ulkopuolelta ja osaa erikoiseläimistämme pääsee tapaamaan tarhan sisäpuolelle sekä poroja saa pussata.

Varaa aina ohjelmasi etukäteen!

 

Yhteystiedot

Yhteystietomme

Levin Huskypuisto

Inarintie 263, 99140 Köngäs
Tiedustelut ja varaukset
puh. 040 5706572 tai e-mail: [email protected]
Laskutus ja muut asiat: [email protected]  
    Levin Husky Park sijaitsee 11km Levikeskuksesta. 
Navigaattoriin osoite: INARINTIE 263, KITTILÄ/KÖNGÄS