Vuodesta 1990
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Voiko puistoon tulla ilman varausta?

Ohjelma tulee varata ennakkoon ja puistossa liikutaan ainoastaan oppaan seurassa.

 

Kuinka teen varauksen?

Varauksen voit tehdä kotisivujemme kautta verkkokaupassa tai sähköpostilla [email protected], tiedustelut puhelimitse puh. +358 40 570 6572. Suosittuina loma-aikoina kuten jouluna sekä hiihtolomilla suosittelemme tekemään varauksen ajoissa.

 

Mitkä ovat peruutusehdot?

Verkkokaupassa ja sähköpostilla tehdyt varaukset tulee peruuttaa vähintään kolme (3) päivää ennen varauksen ajankohtaa. Ryhmävaraukset tulee peruuttaa vähintään (1) viikko ennen varauksen ajankohtaa. Peruutus tulee tehdä kirjallisena sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Mainitse sähköpostissa etu- ja sukunimi, jolla varaus on tehty, varattu ohjelma, päivämäärä sekä tilinumero johon palautus tehdään. 

 

Voiko rekeä ajaa itse?

Tarjoamme ainoastaan kyyditysohjelmia. Rekeä ajavat ainoastaan puiston oppaat. Itseajon mahdollisuutta ei tällä hetkellä vielä ole. 

 

Kuinka monta henkilöä mahtuu samaan rekeen?

Rekeen mahtuu enintään 4 hengen perhe, 2 aikuista ja 2 lasta tai 3 aikuista. Reessä istutaan ainoastaan oman seurueen kanssa.

 

Voiko puistossa liikkua pyörätuolilla?

Koko puiston alueella voi liikkua pyörätuolilla lumettomaan aikaan. Lumitilanne voi rajoittaa liikkumista puiston alueella, tämä ei kuitenkaan estä husky ajelulle osallistumista tai kammissa oleskelua.

 

Saako puistossa valokuvata?

Puistossa valokuvaaminen on sallittu yksityiseen käyttöön. Kuvien käyttö ilman lupaa markkinointitarkoituksessa on ehdottomasti kielletty.

 

Saako eläimiin koskea?

Siperianhuskyt asustavat tarhoissa ja työskentelevät talvisin päivittäin valjakoissa. Osaa koirista saa rapsutella tarhan ulkopuolelta ja osaa erikoiseläimistämme pääsee tapaamaan tarhan sisäpuolelle sekä poroille saa antaa pusuja. 

Varaa ohjelmasi etukäteen

Yhteystiedot

Levin Huskypuisto Oy

Inarintie 263, 99140 Köngäs

email. [email protected]

puh. +358 40 570 6572