Vuodesta 1990

Ohjelmat

Olemme luoneet Lapin erämaan laidalle kohtaamispaikan, missä luonto ja nykypäivän ihminen tapaavat toisensa turvallisesti eläinten luonnollista elämäntapaa ja käyttäytymistä kunnioittaen.

Talvimetsän huskyajelu (2 km) & opastettu puistokierros

Vauhdikas koko perheen rekiajelu talvisen metsän halki järven jäälle. Oppaan ajaman reen kyytiin mahtuu vaikka 4 hengen perhe. Ohjelma sisältää opastetun puistokierroksen, jonka aikana tutustut puiston eläimiin ja opit uutta heidän elämästään ja käyttäytymisestään. Tapaat aidot arktiset siperianhuskyt, elokuvasudet, kettuperheen sekä pusuja antavan poron ja Nappi naalin. Lopuksi nautitaan kuuma juoma ja makkara kammin tulen äärellä. Ohjelman kesto n. 1-1,5h.

Hinta: Aikuinen 61 € ja lapsi 32 €  (2-11v)

Huskyexpress järven jäällä (4 km) & puistokierros

Nauti talvisesta luonnosta huskyvaljakon kyydissä. Oppaan ajaessa voit ihailla ja kuvata talvista järvimaisemaa. Ohjelma sisältää opastetun puistokierroksen, minkä aikana tutustut puiston eläimiin ja opit uutta heidän elämästään ja käyttäytymisestään. Tapaat aidot arktiset siperianhuskyt, elokuvasudet, kettuperheen sekä pusuja antavan poron ja Nappi naalin. Lopuksi nautitaan kuuma juoma ja makkara kammin tulen äärellä. Ohjelman kesto n. 1,5h.

Hinta: Aikuinen 82 €   ja  lapsi 46 € 

Huskypuiston opastettu kierros. Ainutlaatuisia tapaamisia!

Tervetuloa tutustumaan Huskypuiston eläimiin, Willi & Maisa kettuihin, joulupukin kalenterista tuttuun Taigo poroon ja Nappi naaliin. Tapaat aidot arktiset rekeä vetävät siberian huskyt, elokuvasudet ja muut eläväiset. Puistossa kierrät oppaan kanssa, joka kertoo sinulle puiston eläimistä, niiden koulutuksesta ja tavoista. Perheille sopiva. 

Hinta: Aikuinen 18 € ja lapsi 9 €

Susisafari

Hämärän tullen valjastetaan voimakkaat  koirasudet ja lähdetään valjakolla hiljaiseen metsään kokemaan  talvisen Lapin luonnon mystiikkaa. Ohjelma toteutetaan  hämärän aikaan tammikuun puolivälistä eteenpäin, reitin  pituus  n. 10 km. Lopuksi nautitaan kammin tulen äärellä makkara ja  kuuma juoma. Opastettu puistokierros sisältyy hintaan.  Ohjelma toteutetaan tilauksesta ja se sopii erinomaisesti  merkkipäivän kunniaksi tai lahjaksi.  

Kuljetus Levin Huskypuistoon ei kuulu hintaan.

Pyydä tarjous! 

Hinta: alk. aikuinen 198 € 

Incentiivit ja ryhmät

Järjestätkö yritykselle incentiivi tapahtumaa tai ”off site”  tapaamista Levillä? Etsitkö ryhmälle jännittäviä kokemuksia? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

 

 

Juhlat & merkkipäivät

Järjestämme mieleenpainuvia juhlahetkiä. Ota yhteyttä ja hämmästy mikä kaikki on mahdollista!

Lähetä viesti:

  Yhteystiedot 

  Levin HuskypuistO
  Inarintie 263, 99140 Köngäs

  ohjelma varaukset:
  [email protected]

  Näin löydät meille:

  Navigaattoriin osoite:
  INARINTIE 263, KITTILÄ/KÖNGÄS

  Levikeskuksesta 11 km, 
  Könkäältä Inarin suuntaan 2,5 km.